BOEK NU

Jeugd Training (Scheveningen)

Elke dinsdagmiddag en zondagochtend organiseren we losse trainingen in Scheveningen! Wil je graag meedoen? Reserveer dan vanaf nu gemakkelijk zelf een les online. Klik hieronder om jouw plekje te reserveren!
Reserveren


Belevingen

Super gaaf en fijn dat er een plek is alleen voor de skatesport! Clubje mannen die het organiseren doen dit op een aanstekelijke professionele maar relaxe manier.
Marie-France Meijer (Google review)

Het is heel leuk! Ik word goed geholpen en de skatemeesters zijn gezellig. Ik hou gewoon van skateboarden!
Lewis - 6 jaar (Google review)

Superteam van Skateboard Training, mijn zoon is vaak op deze baan te vinden voor les op woensdag en daarnaast vrij skaten, helemaal happy.
Laressa Mulder (Google review)

De trainingen zijn professioneel opgezet voor elk niveau met deskundige begeleiding van een heel leuk team! Mijn dochtertje van 7 kijkt uit naar elke les!
Gloria Savoia (Google review)

Super leuke training en locatie voor elk niveau! Na 1 proefles kon mijn zoon al zo veel dat hij er een nieuwe passie bij heeft en volgende week aan de vaste trainingen begint!
Ulrike Egging (Google review)

Goede en serieuze skateboard training. Met aandacht en enthousiasme gegeven in de mooiste omgeving die je als skater kunt voorstellen.
Dennis Petri (Google review)

Geweldige volwassenen training gehad op deze super plek. Enthousiaste en kundige begeleiding, techniek gaat met deze training met sprongen vooruit.
Leo Wilhelm (Google review)

Training vanuit de basis

We trainen in ieder geval vanuit de basis. Dit betekent; om een treflip te kunnen leren beginnen we eerst met een hoge ollie. Een goed huis heeft ook een sterke fundering. Daarom beginnen we met de basistechnieken.

Voor wie zijn de trainingen?

De trainingen zijn voor beginnende en gevorderde skateboarders vanaf 6 jaar oud. We hebben altijd verschillende groepen op basis van leeftijd en niveau. Je kunt kiezen uit Skate Kids 6+ en Skate Groms 9+.

Alles met aandacht

Omdat je maximaal met 5 anderen in een groep zit krijg je persoonlijke aandacht van professionele coaches. Naast veiligheid vinden wij het heel belangrijk dat jij een instructeur hebt die zelf helemaal stoked is van skateboarden. Per 6 skateboarders heb je dus één instructeur. Dat maakt leren skaten veiliger, makkelijker en leuker.

Data en tijden

De outdoor lessen zijn elke dinsdagmiddag (15:45-16:45 en 17:00-18:00) en zondagochtend (09:30-10:30 en 10:45-11:45). Je kunt makkelijk zelf aangeven of je mee wilt doen! Maar let op; bij regen en/of te veel wind worden de lessen verplaatst.

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een skateboard, bescherming en stevige schoenen. Heb je nog geen eigen skateboard of bescherming? Dan is dat geen enkel probleem, bij ons kun je namelijk alles huren.

Locatie

We verzamelen altijd 15 minuten voordat de les begint op de grote betonnen trap voor Surfschool The Shore (adres: Strandweg 2A, Scheveningen).

Prijzen

Wil je één skateles meedoen? Dan betaal je €12,50. Maar daarnaast hebben we ook strippenkaarten van 5 en 10 trainingen.
Ik doe mee!© Skateboard Training