BOEK NU

Proeftrainingen

Wie houdt er niet van proberen? Of je nu bij de Appie iets mag proeven óf een keer mee wil doen met onze reguliere training. We weten bijna wel zeker dat we je vaker gaan zien.
Probeer nu een proeftraining


Belevingen

Super gaaf en fijn dat er een plek is alleen voor de skatesport! Clubje mannen die het organiseren doen dit op een aanstekelijke professionele maar relaxe manier.
Marie-France Meijer (Google review)

Het is heel leuk! Ik word goed geholpen en de skatemeesters zijn gezellig. Ik hou gewoon van skateboarden!
Lewis - 6 jaar (Google review)

Superteam van Skateboard Training, mijn zoon is vaak op deze baan te vinden voor les op woensdag en daarnaast vrij skaten, helemaal happy.
Laressa Mulder (Google review)

De trainingen zijn professioneel opgezet voor elk niveau met deskundige begeleiding van een heel leuk team! Mijn dochtertje van 7 kijkt uit naar elke les!
Gloria Savoia (Google review)

Super leuke training en locatie voor elk niveau! Na 1 proefles kon mijn zoon al zo veel dat hij er een nieuwe passie bij heeft en volgende week aan de vaste trainingen begint!
Ulrike Egging (Google review)

Goede en serieuze skateboard training. Met aandacht en enthousiasme gegeven in de mooiste omgeving die je als skater kunt voorstellen.
Dennis Petri (Google review)

Geweldige volwassenen training gehad op deze super plek. Enthousiaste en kundige begeleiding, techniek gaat met deze training met sprongen vooruit.
Leo Wilhelm (Google review)


Meer info

Voor 12,50 kom je al een keer proefdraaien. Door deze training weten we meteen wat je startniveau is waardoor we ook meteen weten in welke groep je in kan stromen óf vanuit welk niveau we jou 1-op-1 training gaan geven.

Huur materiaal

Om die veiligheid te garanderen is het slim om bescherming te dragen. Als je zelf bescherming aanschaft is dat natuurlijk helemaal oké, maar voor €1,- huur je al een helm en voor €1,50 een beschermingsset. Skateboard training zonder board wordt natuurlijk een beetje lastig, maar als je vóór de training aangeeft een skateboard te willen huren dan heb je er al één voor €2,50. Mocht je dus nog geen spullen willen of kunnen kopen, dan is huren een slimme en goedkope oplossing.
Probeer nu een proeftraining© Skateboard Training