BOEK NU

Scholen

Een keer wat anders proberen dan touw klimmen, apenkooi of trefbal? Kom skateboarden met de hele klas! Sinds 2020 is skateboarden een officiële sport op de Olympische Spelen. Laat Den Haag dan net hét enige Olympische skatepark van Nederland hebben.
Vrijblijvende aanvraag


Belevingen

Super gaaf en fijn dat er een plek is alleen voor de skatesport! Clubje mannen die het organiseren doen dit op een aanstekelijke professionele maar relaxe manier.
Marie-France Meijer (Google review)

Het is heel leuk! Ik word goed geholpen en de skatemeesters zijn gezellig. Ik hou gewoon van skateboarden!
Lewis - 6 jaar (Google review)

Superteam van Skateboard Training, mijn zoon is vaak op deze baan te vinden voor les op woensdag en daarnaast vrij skaten, helemaal happy.
Laressa Mulder (Google review)

De trainingen zijn professioneel opgezet voor elk niveau met deskundige begeleiding van een heel leuk team! Mijn dochtertje van 7 kijkt uit naar elke les!
Gloria Savoia (Google review)

Super leuke training en locatie voor elk niveau! Na 1 proefles kon mijn zoon al zo veel dat hij er een nieuwe passie bij heeft en volgende week aan de vaste trainingen begint!
Ulrike Egging (Google review)

Goede en serieuze skateboard training. Met aandacht en enthousiasme gegeven in de mooiste omgeving die je als skater kunt voorstellen.
Dennis Petri (Google review)

Geweldige volwassenen training gehad op deze super plek. Enthousiaste en kundige begeleiding, techniek gaat met deze training met sprongen vooruit.
Leo Wilhelm (Google review)


Meer info

Samen leren, samen progressie maken en samen groeien. Skateboarden is een moeilijke en uitdagende sport die je goed kan helpen bij je persoonlijk ontwikkeling. Je moet doorzetten en jezelf blijven motiveren om stappen te blijven maken.

Hoewel skateboarden eigenlijk een individuele sport is zit er ook een ontzettend belangrijk gemeenschapsaspect aan. Natuurlijk moet je het uiteindelijk zelf doen, maar je klasgenoten kunnen je ook uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast vieren ze keihard met je mee als die drop in eindelijk gelukt is.
Vrijblijvende aanvraag© Skateboard Training