BOEK NU

Skatecamps

Het leukste skatecamp van Nederland staat pal achter de duin van het strand van Kijkduin, Den Haag. We slapen op een bekende Roompot camping in het Juniorcamp Kijkduin met tenten. Tijdens het skatecamp ga je skateboarden door heel Nederland. Het volpension is inbegrepen, dus je kan iedere dag aanschuiven voor verse en gezonde maaltijden.
Vrijblijvende aanvraag
Meer info

We verzamelen in Kijkduin. Vanuit hier gaan we met busjes van A naar de Beste skateparken van Nederland om onder professionele en verantwoordelijke begeleiding aan je skateskills te werken. Je zal dan ook nooit met meer dan 7 anderen bij 1 coach zitten. Met je team ga je focussen op samenwerken en samen doorzetten om alles van je ‘to do list’ van die dag af te kunnen strepen.

Activiteiten

Skateboarden is niet het enige wat we gaan doen. We gaan ook surfen, zwemmen, (strand)spellen doen, best trick contests en ontelbaar potjes S-K-A-T-E. Honger en dorst zal je niet krijgen. Elke dag wordt compleet verzorgd met biologisch eten en drinken.

Wat heb je nodig?

Vanaf 10 jaar kan je deelnemen, maar je moet wel de basisvaardigheden van het skateboarden onder de knie hebben óf zelfstandig een park kunnen skaten. Het enige wat je verder nodig hebt is een skateboard, helm en een waterfles.
Vrijblijvende aanvraag© Skateboard Training