BOEK NU

Reguliere Jeugd Training

Wil je leren skateboarden, je arsenaal aan tricks vergroten óf eindelijk die kickflip leren landen? Schrijf je in voor onze skateboard trainingen en maak eindelijk de progressie waar je naar op zoek was.
Probeer nu een proeftraining


Belevingen

Super gaaf en fijn dat er een plek is alleen voor de skatesport! Clubje mannen die het organiseren doen dit op een aanstekelijke professionele maar relaxe manier.
Marie-France Meijer (Google review)

Het is heel leuk! Ik word goed geholpen en de skatemeesters zijn gezellig. Ik hou gewoon van skateboarden!
Lewis - 6 jaar (Google review)

Superteam van Skateboard Training, mijn zoon is vaak op deze baan te vinden voor les op woensdag en daarnaast vrij skaten, helemaal happy.
Laressa Mulder (Google review)

De trainingen zijn professioneel opgezet voor elk niveau met deskundige begeleiding van een heel leuk team! Mijn dochtertje van 7 kijkt uit naar elke les!
Gloria Savoia (Google review)

Super leuke training en locatie voor elk niveau! Na 1 proefles kon mijn zoon al zo veel dat hij er een nieuwe passie bij heeft en volgende week aan de vaste trainingen begint!
Ulrike Egging (Google review)

Goede en serieuze skateboard training. Met aandacht en enthousiasme gegeven in de mooiste omgeving die je als skater kunt voorstellen.
Dennis Petri (Google review)

Geweldige volwassenen training gehad op deze super plek. Enthousiaste en kundige begeleiding, techniek gaat met deze training met sprongen vooruit.
Leo Wilhelm (Google review)


Training vanuit de basis

We trainen in ieder geval vanuit de basis. Dit betekent; om een treflip te kunnen leren beginnen we eerst met een hoge ollie. Een goed huis heeft ook een sterke fundering. Daarom beginnen we met de basistechnieken.

Alles met aandacht

Omdat je maximaal met 5 anderen in een groep zit krijg je persoonlijke aandacht van professionele coaches. Naast veiligheid vinden wij het heel belangrijk dat jij een instructeur hebt die zelf helemaal stoked is van skateboarden. Per 6 skateboarders heb je dus één instructeur. Dat maakt leren skaten veiliger, makkelijker en leuker.

Hoe werkt het?

In onze reguliere training kan je rekenen op vastigheid. Zo sta je achteraf niet voor gekke verrassingen. Je hebt op vaste tijden training met dezelfde groep en dezelfde instructeur. Met andere woorden: gezellig samen skateboarden. Hierbij hebben we twee seizoenen met 17 trainingen in totaal. Het eerste seizoen start in augustus en het tweede seizoen in januari. Natuurlijk vindt dit allemaal plaats in het Olympisch Skatepark in Den Haag.

Rooster

Woensdag 15:45-16:45 en 17:00-18:00
Zondag 09:30-10:30, 10:45-11:45 en 12:00-13:00

Kosten

Nieuwe deelnemers betalen 209,- euro voor een seizoen van 16 trainingen. Dit is inclusief het SFN lidmaatschap (eenmalige kosten van 10,- euro). Bestaande deelnemers betalen 199,- per seizoen van 16 trainingen.

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een skateboard, bescherming en stevige schoenen. Heb je nog geen eigen skateboard of bescherming? Dan is dat geen enkel probleem, bij ons kun je namelijk alles huren.
Probeer nu een proeftraining© Skateboard Training