BOEK NU

Privé Training

1-op-1 les geeft jou extra aandacht om sneller bepaalde vaardigheden te leren. Dit doen we door samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. Hier nemen we jouw wensen en doelen in mee waardoor er een passend plan ontstaat voor elke privétraining. Natuurlijk ga je dat allemaal doen in het officiële Olympische Skatepark van Den haag!
Reserveren


Belevingen

Super gaaf en fijn dat er een plek is alleen voor de skatesport! Clubje mannen die het organiseren doen dit op een aanstekelijke professionele maar relaxe manier.
Marie-France Meijer (Google review)

Het is heel leuk! Ik word goed geholpen en de skatemeesters zijn gezellig. Ik hou gewoon van skateboarden!
Lewis - 6 jaar (Google review)

Superteam van Skateboard Training, mijn zoon is vaak op deze baan te vinden voor les op woensdag en daarnaast vrij skaten, helemaal happy.
Laressa Mulder (Google review)

De trainingen zijn professioneel opgezet voor elk niveau met deskundige begeleiding van een heel leuk team! Mijn dochtertje van 7 kijkt uit naar elke les!
Gloria Savoia (Google review)

Super leuke training en locatie voor elk niveau! Na 1 proefles kon mijn zoon al zo veel dat hij er een nieuwe passie bij heeft en volgende week aan de vaste trainingen begint!
Ulrike Egging (Google review)

Goede en serieuze skateboard training. Met aandacht en enthousiasme gegeven in de mooiste omgeving die je als skater kunt voorstellen.
Dennis Petri (Google review)

Geweldige volwassenen training gehad op deze super plek. Enthousiaste en kundige begeleiding, techniek gaat met deze training met sprongen vooruit.
Leo Wilhelm (Google review)


Training vanuit de basis

We trainen in ieder geval vanuit de basis. Dit betekent; om een treflip te kunnen leren beginnen we eerst met een hoge ollie. Een goed huis heeft ook een sterke fundering. Daarom beginnen we met de basistechnieken.

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een skateboard, bescherming en stevige schoenen. Heb je nog geen eigen skateboard of bescherming? Dan is dat geen enkel probleem, bij ons kun je namelijk alles huren.
Reserveren© Skateboard Training