BOEK NU

Volwassenen Training

Laten we even eerlijk zijn, nieuwe dingen proberen als volwassenen kan soms best uitdagend zijn. Skateboarden is niet voor niks een extreme sport, maar gelukkig laat dat jou niet afschrikken want anders zou je deze pagina niet bezoeken, toch?
Reserveer een training
Belevingen

Goede en serieuze skateboard training. Met aandacht en enthousiasme gegeven in de mooiste omgeving die je als skater kunt voorstellen.
Dennis Petri (Google review)

Geweldige volwassenen training gehad op deze super plek. Enthousiaste en kundige begeleiding, techniek gaat met deze training met sprongen vooruit.
Leo Wilhelm (Google review)

Toffe training van enthousiaste en ervaren skaters in een heel vet skatepark!
Pepijn Kops (Google review)


Voor wie zijn de volwassenen trainingen?

Volgens ons ben je nooit té oud om te leren. We passen de training namelijk aan op jouw niveau. Dit houdt in dat je samen met 5 anderen gaat skateboarden met een professionele coach die zelf fanatiek skateboarder is. Wat overigens ook wel lekker is dat er geen kids aanwezig zijn die je kunnen burnen.

Training vanuit de basis

Of je nu eindelijk die ollie wil leren poppen óf eindelijk die kickflip wil landen, bij skateboardles voor volwassenen ben je aan het juiste adres. Ook als je simpelweg je arsenaal aan tricks up-to-date wil houden.

Alles met aandacht

Omdat je maximaal met 5 anderen in een groep zit krijg je persoonlijke aandacht van professionele coaches. Naast veiligheid vinden wij het heel belangrijk dat jij een instructeur hebt die zelf helemaal stoked is van skateboarden. Per 6 skateboarders heb je dus één instructeur. Dat maakt leren skaten veiliger, makkelijker en leuker.

Locaties

Trainingen zijn in het Olympisch Skatepark van Den Haag.

Data en tijden

De trainingen zijn op woensdagavond van 19:00 t/m 20:30 uur. Het eerste halfuur is bedoeld om zelf warm te skateboarden en daarna volgt een groepstraining van 1 uur.

Kosten

Een seizoen van 16 trainingen is 249,- euro.

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een skateboard, bescherming en stevige schoenen. Heb je nog geen eigen skateboard of bescherming? Dan is dat geen enkel probleem, bij ons kun je namelijk alles huren.
Probeer nu© Skateboard Training