BOEK NU

Skate Trip - Skatepark Gent (België)

Op zaterdag 3 Juli rijden we vanuit het Olympisch Skatepark in Den Haag rijden we naar het grootste skatepark van België! Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar! VOL=VOL
Meer info.
Ik doe mee!

Wie?

Skateboard jongens en meisjes van 9 tot en met 17 jaar. Vanaf 9 jaar kan je dus deelnemen, maar je moet wel de basisvaardigheden van het skateboarden onder de knie hebben óf zelfstandig een park kunnen skaten.

Programma

We bezoeken met een grote Amerikaanse gele schoolbus het grootste openluchtskatepark van België van meer dan 4000m2! Deze ligt in Gent aan de Blaarmeersen. Met je eigen team ga je focussen op samenwerken en samen doorzetten om alles van je ‘challenge lijst’ van die dag af te kunnen strepen. Daarbij hebben we ook een Best-Trick-Contest met vette prijzen van Manus Skateshop!

Planning

We verzamelen 9 uur 's ochtends bij het Olympisch Skatepark van Den Haag en zijn hier om 9 uur 's avonds weer terug.

Weersomstandigheden

Voor deze activiteit zijn we afhankelijk van het weer. Maar geen zorgen! Als er veel regen is voorspeld verplaatsen we de Skate Trip naar de week erop.

Kosten

Deze Skate Trip kost 75 euro per persoon. Hierbij zitten de busreis, begeleiding en eten/drinken inbegrepen. Er zal altijd genoeg drinkwater aanwezig zijn en iedereen ontvangt een lunch en avondeten. Gezond en lekker!
Ik doe mee!© Skateboard Training