BOEK NU

Vakantie Training | Zomervakantie 19 t/m 23 Juli

Tijdens de Zomervakantie zijn er meerdagse serie trainingen op de boulevard van Scheveningen. Met je groepje ga je focussen op samenwerken en samen doorzetten om alles van je ‘challenge list’ van die dag af te kunnen strepen. Ook gevorderden kunnen bij ons terecht om zijn of haar arsenaal aan tricks in korte tijd uit te breiden!
Ik doe mee!


Belevingen

Super gaaf en fijn dat er een plek is alleen voor de skatesport! Clubje mannen die het organiseren doen dit op een aanstekelijke professionele maar relaxe manier.
Marie-France Meijer (Google review)

Het is heel leuk! Ik word goed geholpen en de skatemeesters zijn gezellig. Ik hou gewoon van skateboarden!
Lewis - 6 jaar (Google review)

Superteam van Skateboard Training, mijn zoon is vaak op deze baan te vinden voor les op woensdag en daarnaast vrij skaten, helemaal happy.
Laressa Mulder (Google review)

De trainingen zijn professioneel opgezet voor elk niveau met deskundige begeleiding van een heel leuk team! Mijn dochtertje van 7 kijkt uit naar elke les!
Gloria Savoia (Google review)

Super leuke training en locatie voor elk niveau! Na 1 proefles kon mijn zoon al zo veel dat hij er een nieuwe passie bij heeft en volgende week aan de vaste trainingen begint!
Ulrike Egging (Google review)

Goede en serieuze skateboard training. Met aandacht en enthousiasme gegeven in de mooiste omgeving die je als skater kunt voorstellen.
Dennis Petri (Google review)

Geweldige volwassenen training gehad op deze super plek. Enthousiaste en kundige begeleiding, techniek gaat met deze training met sprongen vooruit.
Leo Wilhelm (Google review)

Programma

Elke dag draait om skateboarden, plezier hebben en nieuwe tricks leren! We verzamelen op Boulevard van Scheveningen maar gaan verschillende spots af in de omgeving van Scheveningen. Verder bestaat het programma uit extra activiteiten zoals strandspellen.

Voor wie zijn de Vakantie Trainingen?

Voor beginnende en gevorderde skateboarders van 6 tot 14 jaar. Omdat je maximaal met 5 anderen in een groep zit krijg je persoonlijke aandacht van professionele coaches. Naast veiligheid vinden wij het heel belangrijk dat jij een instructeur hebt die zelf helemaal stoked is van skateboarden. Per 6 skateboarders heb je dus één instructeur. Dat maakt leren skaten veiliger, makkelijker en leuker.

Data en tijden

De vakantie-training vindt op ochtenden plaats in de eerste week van de Zomervakantie (maandag 19 juli t/m vrijdag 23 juli). Je kan zelf kiezen hoeveel dagen je mee wilt doen! Het programma start elke ochtend om 09:30 en we sluiten af om 12:30. Honger en dorst zal je niet krijgen. Elke ochtend wordt compleet verzorgd met biologisch snacks/fruit en drinken.

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een skateboard, bescherming en een waterfles. Heb je nog geen eigen skateboard of bescherming? Dan is dat geen enkel probleem, bij ons kun je namelijk alles huren.

Locatie

In Scheveningen verzamelen we elke ochtend op de betonnen trap voor Surfschool The Shore (adres: Strandweg 2A, Scheveningen).

Prijzen

Voor 37,50 Euro per dag doe je al mee! Wil je de hele week meedoen? Dan betaal je slechts 165 Euro. Biologisch snacks/fruit en drinken inbegrepen.
Ik doe mee!© Skateboard Training